A vendégházról

Földrajzi elhelyezkedés

Cím: Salgótarján Bajcsy-Zsilinszki út 87.

A ház Salgótarján szélén a főúthoz közel, de egy nyugodt kis zsákutca végén a centrumtól 1 km távolságra helyezkedik el. Helyijárati buszmegálló a háztól 200 m-re érhető el. Parkolni a ház előtt az utcán lehet, viszont mivel átmenő forgalom nincs - lévén ez egy kis zsákutcácska - biztonságban van az autó. A házhoz nagy kert tartozik, a kert végében már az erdővel.

  környék

 

 

ház

 

 

A ház

Egy vendégek fogadására kialakított családi ház, ahol a tulajdonos nem lakik a házban. Egy időben csak egy foglalást fogadunk, így idegennel nem találkoznak a házban, az csak az Önöké.

A házban két nagy lakószoba van 2-2 kihúzható kanapéval, így a maximális férőhelyek száma 8 fő. Mindkét szobában kábeltv valamint hifi is van. A házban található egy szauna, egy fürdőszoba külön wc-vel, valamint egy konyha és az étkező-társalgó.

 

Szauna

A házhoz tartozik egy 4 személyes szauna, amit a vendégeik önállóan külön térítés nélkül használhatnak.

  ház
konyha  

Konyha

A konyha jól felszerelt, mintha otthon lennének.
Található benne sütővel ellátott gáztűzhely, mikorohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, hűtőszekrény fagyasztórekesszel, valamint a szükséges edények, tányérok, poharak és evőeszközök.
A kerti főzéshez bográcsot, illetve a Tarjáni specialitást az Öntöttvas nyársalóvasat is tudunk adni.

 

 

 

 

Terasz és a kert

A ház kert felőli oldalán egy nagy fedett terasz várja a vendégeket a szabadtéri ebédre, társasjátékokra, vagy késő estébe nyúló borozgatásra, beszélgetésre. A kert igen meredek, de több terasz van kialakítva kerti pihenőhelynek és a szabadtéri tűzrakóhelynek.

 

 

 

 

 

ház

 

különterem

 

Különterem

A ház alagsori szintjén egy igényesen faburkolattal kialakított 12 férőhelyes különtermet tudunk külön térítés ellenében biztosítani családi összejövetelek, kisebb céges rendezvények vagy továbbképzés, oktatás céljából. A különteremhez tartozik még egy faragott bárpulttal ellátott kiszolgáló rész is.

 

 

 

Kerékpár kölcsönzés

Előzetes egyeztetést követően lehetőség van kerékpár kölcsönzésre.

 

  kerékpárosok
 

almavendeghaz@gmail.com
+36 30 219 6675
+36 20 423 4132

3100, Salgótarján
Bajcsy-Zsilinszky út
87.